Durerile superioare de spate

Coloana vertebrală toracală poartă și denumirea de partea superioară sau mijlocie a spatelui. Aceasta are rolul de a oferi stabilitate corpului și a proteja anumite organe interne vitale. Durerile superioare de spate reprezintă o consecință a posturii incorecte, a atrofierii musculare sau a unor leziuni diverse.

Există 12 vertebre care fac parte din zona toracală a coloanei vertebrale, iar durerea poate apărea oriunde între acestea.

Majoritatea pacienților descriu durerea în această regiune precum o senzație de arsură sau de întindere.

B-Cure Laser este un dispozitiv medical puternic, dar în același timp sigur și simplu de utilizat pentru ameliorarea durerilor superioare de spate chiar în confortul casei tale.

Cauze comune ale durerilor superioare de spate:

 • atrofiere musculară și postură incorectă;
 • extenuare musculară;
 • leziune traumatică – disfuncție articulară;
 • hernie de disc;
 • nerv ciupit;
 • osteoartrită;
 • durere miofascială;
 • infecție spinală;
 • cancer de plămâni.

Simptome

Simptomele pentru durerile superioare de spate diferă de la o persoană la alta: unele simt dureri subtile ce trec în câteva zile, iar altele – dureri îngrozitoare care le afectează rutina zilnică.

Durere acută – în multe cazuri pacienții simt o durere acută, precum o înțepătură de cuțit sau o senzație de arsură în zona superioară a spatelui. De obicei, aceasta este localizată într-un singur loc, ci nu se răspândește în organism.

Rigiditate – în cazul în care durerea nu este tratată și continuă să se intensifice, flexibilitatea mușchilor și a articulațiilor ar putea avea de suferit.

Răspândirea durerii – durerea superioară de spate provocată de leziuni nervoase și inflamații se poate răspândi către brațe, piept sau stomac. Această răspândire a durerii se resimte de obicei numai pe o singură parte a corpului, iar pacienților le pot apărea senzații de furnicături sau amorțeli.

Dacă durerea de spate devine severă, îți poate afecta capacitatea de a-ți desfășura activitățile zilnice obișnuite, cum ar fi transportul obiectelor cu greutate medie sau mare, activitățile sportive sau chiar posibilitatea de a sta confortabil.

Dacă durerea de spate nu apare ca urmare a accidentărilor sau traumatismelor, majoritatea își poate trata durerea individual astfel:

Alternează odihna cu mișcarea – în cazul în care durerea se agravează când faci anumite mișcări, îți recomandăm să te oprești și să te odihnești. Ulterior, când durerea se ameliorează, îți poți continua rutina, însă cu atenție. Foarte impotant! O perioadă lungă de repaus poate duce la atrofiere musculară, responsabilă de apariția unor dureri superioare ori de intensificarea celor existente.

Creme și medicamente – există o gamă variată de creme și medicamente pentru ameliorarea durerilor. Este important să te informezi despre efetele secundare ale acestora și nu uita că majoritatea metodelor de tratament al durerii fără prescripție medicală tratează durerea, ci nu sursa ei, ca în cazul B-Cure Laser.

Masaj – mulți găsesc în masaj o modalitate de diminuare a durerilor de spate. Rezultatele sunt temporare, dar un masaj bine făcut contribuie la relaxare musculară și îmbunătățirea circulației sangvine în zona dureroasă.

Tratamentul medical pentru durerile de spate

În cazul în care durerile de spate persistă și după perioada de odihnă, multă lume apelează la:

 • fizioterapie;
 • medicamentație;
 • injecții;
 • electroterapie;
 • intervenție chirurgicală;
 • tratament acasă cu B-Cure Laser.

B-Cure Laser este singurul dispozitiv medical portabil destinat uzului casnic, care încorporează tehnologia laserului terapeutic de intensitate joasă, similară celei utilizate în clinicile specializate, care acoperă o suprafață de tratament de 4,5 cm² și are capacitate de a pătrunde 4 cm în profunzimea țesutului.

Nu sunt necesare medicamente! Tratamentul este sigur, eficient și ameliorează durerea pe termen lung.

Abilitatea B-Cure Laser de a trata afecțiunile ortopedice și musculare constă în tehnologia laser avansată pe care o încorporează.

Atunci când pui aparatul B-Cure Laser în contact direct cu pielea, permiți energiei să pătrundă în țesuturi. Acest lucru stimulează producția de adenozintrifosfat (ATP), moleculă responsabilă pentru transportul energiei la celule. ATP interacționează și cu diferite biomolecule din interiorul celulelor, asigurând buna funcționare a acestora și stimulând procesele naturale de vindecare a organismului.

Pacienții își tratează durerile ortopedice și musculare prin îmbunătățirea mecanismului de regenerare a celulelor.

Cercetările au demonstrat că utilizarea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor de spate asigură celulelor mai multă energie, responsabilă pentru menținerea sănătății și a stării generale de bine.

Dintre efectele terapeutice ale tehnologiei LLLT pot fi menționate:

 • creșterea producției de ATP (adenozintrifosfat);
 • îmbunătățirea metabolismului celular;
 • sporirea producției de colagen;
 • favorizarea producției de enzime;
 • îmbunătățirea sintezei proteice;
 • îmbunătățirea circulației sangvine;
 • îmbunătățirea fluxului și drenajului limfatic;
 • diminuarea inflamației.

Toate acestea contribuie la îmbunătățirea capacității naturale de vindecare a organismului, acționând asupra cauzelor principale ale durerilor și contribuind la ameliorarea mai rapidă a lor.

B-Cure Laser este un dispozitiv unic și inovator, care beneficiază de o diodă ce acoperă o suprafață de 4,5 cm², făcând astfel posibil tratamentul ușor, eficient și rapid pentru o mulțime de dureri ortopedice și musculare.

Deși B-Cure Laser poate fi utilizat acasă, eficacitatea lui a fost demonstrată clinic. Terapia este naturală, nu are efecte secundare cunoscute și reprezintă o metodă non-invazivă de tratament.

B-Cure Laser poate fi folosit de oricine, indiferent de vârstă, și nu necesită ochelari și mănuși de protecție în timpul manevrării.

Care sunt avantajele B-Cure Laser?

 • accelerează vindecarea și diminuează durerea cronică;
 • reduce durerea, inflamația și consumul de medicamente;
 • tratament non-invaziv, ce nu presupune intervenție chirurgicală;
 • potrivit pentru toate vârstele;
 • fără efecte secundare;
 • demonstrat clinic;
 • ușor și simplu de folosit acasă.
Produsele noastre

  SOLICITĂ INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Introdu datele și te vom contacta cât mai curând posibil

  Datele tale vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate și vor fi folosite exclusiv pentru a-ți oferi informațiile solicitate.
  PROTOCOLUL DE TRATAMENT

  Pentru tratamentul durerilor superioare de spate, aplică B-Cure Laser pe toate vertebrele dureroase de-a lungul coloanei.

  Suplimentar, tratează atât în partea dreaptă, cât și în cea stângă a omoplaților. Tratează fiecare punct timp de 8 minute.

  Rezultatele pot apărea în decursul câtorva zile.

  Pentru a facilita tratamentul, folosește mânerul flexibil. Stabilizează aparatul și tratează zona dureroasă fără a te mișca, astfel încât unda laser să pătrundă adânc în țesuturi.

  Pentru a obține rezultate optime, repetă tratamentul cel puțin de două ori în fiecare zi.

  Tratează următoarele puncte, timp de 6-8 minute fiecare, de 2-4 ori zilnic. Pune aparatul de-a lungul coloanei vertebrale, pe fiecare punct dureros

  Pe ambii omoplați, orizontal

  Trei (3) puncte dureroase, 24-32 de minute pentru fiecare sesiune de tratament, de 2-4 ori zilnic

  Utilizează mânerul flexibil, pentru a facilita tratamentul și a ajunge în zonele greu accesibile

  Cum tratezi durerile superioare de spate cu B-Cure Laser?
  RECOMANDĂRI

  Durerile cervicale

  Citește mai mult

  Fibromialgia

  Citește mai mult