B-CURE LASER STUDII CLINICE

Peste 2.000 de studiile clinice au demonstrat beneficiile tehnologiei laserului terapeutic de intensitate joasă (LLLT) în tratamentul durerii, a afecțiunilor ortopedice, a inflamației, a accidentărilor sportive și a rănilor.

Eficacitatea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor și rănilor a fost dovedită în 5 cercetări științifice, iar alte 5 se află în desfășurare.

Articulația temporomandibulară, Universitatea Sapienza, din Roma, Italia

Studiu clinic cu 90 de subiecți ce sufereau de dureri ale articulației temporomandibulare (30 au folosit B-Cure Laser, 30 – un dispozitiv placebo și 30 – medicamente)
Rezultate:
Terapia B-Cure Laser are efect similar metodelor convenționale de tratament al durerilor. Protocolul de tratament LLLT pentru acasă poate fi considerat o metodă sigură și eficientă pentru ameliorarea durerilor la nivelul articulației temporomandibulare. Tehnologia LLLT nu are efecte secndare.
Publicat în: Cranio, Aprilie 2019.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30999823

Deschide
Tratament post laminectomie, Spitalul Beneficência, din Sao Paulo, Brazilia

Rezultatele acestui studiu clinic au evidențiat reducerea temperaturii corpului, ameliorarea durerilor și micșorarea perioadei de recuperare în cadrul grupului laser: tehnologia LLLT facilitează îmbunătățirea stării de sănătate.
Publicat în: American Society for Laser Medicine and Surgery 2014.

Deschide
Implanturi dentare, Health Care Institution, din Perm, Rusia

Utilizarea laserului terapeutic de intensitate joasă înainte și după implanturile dentare diminuează semnificativ frecvența și intensitatea durerilor în primele zile de la intervenție, fără ca pacientul să fie nevoit să administreze analgezice.
Publicat în: Physics of Cancer: Interdisciplinary Problems and Clinical Applications, Septembrie 2017.

Deschide
Articulația temporomandibulară, Universitatea din Parma, Italia

O diminuare cu 50% a intensității durerii în decurs de 2 săptămâni în grupul laser, comparativ cu numai 8% în cel placebo.
Publicat în: The “Laser Therapy”, Martie 2015.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25941425

Deschide
Răni ale piciorului diabetic, Hadassah Medical Center, Israel

Tratamentul zilnic timp de 12 săptămâni cu B-Cure Laser Pro a micșorat semnificativ dimensiunile rănilor diabetice ale pacienților (ele s-au vindecat în proporție de 90%, comparativ cu numai 13% în cazul grupului placebo).
Publicat în: 37th Annual Meeting of the Israel Orthopedic Association, Decembrie 2017, Tel Aviv, Israel.

Cercetare de piață, Geocartography Knowledge Group

Pentru 60% dintre pacienții cu dureri puternice, aparatul B-Cure Laser le-a îmbunătățit starea de sănătate până la nivelul în care durerea abia mai era simțită. 79% dintre clienți s-au declarat mulțumiți de aparat.
Analiză realizată de Dr. Gavish L., Universitatea Ebraică, din Ierusalim, Israel.

Deschide
RECOMANDĂRI PROFESIONALE
Studiu literar

Un studiu publicat în „Photomedicine and Laser Surgery” prezintă eficacitatea remarcabilă a aparatului B-Cure Laser comparativ cu toate celelalte dispozitive medicale de uz casnic pentru tratamentul durerii și vindecării rănilor, la nivel mondial.
(Noiembrie 2018)

Deschide
Îndrumarul Colegiului American al Medicilor pentru durerile lombare

Îndrumarul Colegiului American al Medicilor include o „recomandare puternică” pentru utilizarea terapiei laserului de intensitate joasă ca metodă non-invazivă pentru ameliorarea durerilor lombare acute și cronice.
(Aprilie 2017)

Deschide
The LANCER, durerile cervicale

Tehnologia LLLT reduce imediat durerea după tratamentul în cazul durerilor cervicale acute. Efectul durează până la 22 de săptămâni după finalizarea terapiei.
(Decembrie 2009)

Deschide
Îndrumarul MASCC, mucozita orală

Îndrumarul internațional recomandă „utilizarea laserului terapeutic de intensitate joasă pentru tratamentul mucozitei orale”.
(Noiembrie 2018)

Deschide