B – CURE LASER – POLITICA DE RETURNĂRE, RETURURI ȘI SCHIMBĂRI

 

Suntem încrezători în produsele noastre și credem că cea mai bună modalitate de a experimenta beneficiile B-Cure Laser este să le încerci.

 

Ne-ar părea rău să returnezi din cauză că nu ai reusit să introduci bateriile corect, să activezi raza laser sau să aplici cel mai eficient protocol de tratament. Nu uita că B-Cure Laser este instrumentul ideal pentru a deveni propriul fizioterapeut, iar acest lucru presupune implicarea ta conștientă în procesul recuperator. Pentru a face acest proces cât mai simplu pentru tine, există o echipă de suport care îți stă la dispoziție pentru consultanță telefonica disponibila in de L-V de la 09:00-18:00 la nr tel. 031 005 09 56. Avem încredere că dacă vei urmări instrucțiunile pe care ți le vom furniza din momentul în care comanzi un produs B-Cure Laser, vei fi satisfăcut(ă) de achiziție și de beneficiile lui pentru sănătatea ta.

 

Totuși, în eventualitatea în care nu ești mulțumit(ă) de produs, ai dreptul de retur și de înapoiere a banilor conform legislației în vigoare. Te rugăm să completezi formularul de mai jos, să returnezi produsul în ambalajul original, împreună cu toate părțile componente originale și orice documentație însoțitoare în decursul a 14 zile din momentul livrării. Vei primii banii înapoi numai dacă produsul este în stare perfectă de funcționare, nu este distrus, zgâriat etc. Vei suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

Consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.

Notificarea scrisă trebuie trimisă prin completarea formularului de mai jos și trebuie să cuprindă următoarele informații: nume și prenume Cumpărător și contul IBAN Cumpărător, nume titular cont, denumirea Produselor și cantitatea de Produse din fiecare sortiment returnate dar și motivul returnării pentru a putea îmbunătății serviciile oferite pe viitor.