FORMULAR GDPR

GY Medical Solutions SRL pune accent pe confidențialitatea datelor personale ale clienților, partenerilor, furnizorilor, distribuitorilor și utilizatorilor. Ca urmare a respectării legislației privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, în conformitate cu regulamentul GDPR al Uniunii Europene, cu Legea canadiană privind protecția informațiilor personale și documentele electronice (PIPEDA) și cu Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California (CCPA), indivizii beneficiază de anumite drepturi privind prelucrarea datelor personale (în funcție de jurisdicția aplicabilă). Pentru a depune o solicitare în conformitate cu regulamentul de protecție a datelor aplicabil, te rugăm să completezi formularul de mai jos. După primirea lui, îl vom analiza și vom răspunde în termenul prevăzut de lege. Dacă avem nevoie de clarificări suplimentare, te vom contacta folosind informațiile completate în formular. Informațiile furnizate în legătură cu această solicitare vor fi procesate exclusiv în scopul prelucrării și răspunsului la solicitare și vor fi șterse imediat după aceea. Pentru mai multe informații, te rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

  Informații de contact
  Bifează opțiunile tale:*

  Aș vrea să primesc informații despre modul în care sunt folosite datele mele personale.Aș dori să primesc o copie a datelor mele personale pe care le utilizați direct sau printr-o terță parte.Datele mele personale pe care le aveți sunt incorecte și aș dori să le actualizați.Aș dori să ștergeți datele mele personale.Aș dori să nu mai folosiți datele mele personale și să-mi retrag acordul de folosire a lor.Aș dori să nu-mi mai trimiteți informații prin marketing direct.

  Te rugăm să oferi informații suplimentare despre cererea ta:*

  Ce relație ai cu noi? (utilizator, client, angajat, partener, etc.)*


  VERIFICAREA IDENTITĂȚII

  Din dorința de a ne proteja clienții, trebuie să ne asigură că ești într-adevăr tu, din acest motiv trebuie să-ți verificăm identitatea

  Atașează o fotografie a unui act de identitate (ex. CI, permis de conducere, pașaport).
  *

  Atașează o dovadă a adresei, astfel încât să putem stabili în ce jurisdicție te încadrezi din punct de vedere al confidențialității datelor personale
  *

  Îți mulțumim că ai completat formularul. Îți vom răspunde în termen de 30 de zile, iar în cazul în care avem nevoie de clarificări suplimentare, acest termen s-ar putea prelungi în funcție de situațiile specifice.