Cine suntem?

Good Energies Ltd. este o companie internațională, înființată în anul 2009, care produce și distribuie dispozitivele medicale inovatoare B-Cure Laser. Aparatele sunt portabile, destinate uzului casnic și concepute pentru a trata durerile, afecțiunile ortopedice, rănile și inflamațiile. Produsele încorporează tehnologia Soft Laser, recunoscută la nivel mondial, și au aceeași putere de tratament precum cele folosite în clinicile și centrele medicale specializate.

Elena Diaconeasa povestește despre experiența personală cu B-Cure Laser

Standarde de calitate ridicate

Tehnologia avansată este susținută de standarde de calitate riguroase; drept urmare, compania și produsele sale sunt lideri pe piața dispozitivelor medicale casnice pentru tratamentul durerii.

Dr. Mihaela Gheorghiu vorbește despre experiența profesională cu B-Cure Laser

Recomandat de medici din întreaga lume

Peste 150.000 de pacienți din întreaga lume folosesc produsele B-Cure Laserpentru tratamentul problemelor ortopedice, durerilor, inflamațiilor, accidentărilor sportive, precum și pentru a micșora timpul de recuperare dupa diverse traumatisme și intervenții chirurgicale. Aparatele sunt recomandate de medici renumiți, pe care le folosesc ca o importantă opțiune de tratament oferită pacienților.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Dorim să îmbunătățim calitatea vieții prin dezvoltarea și comercializarea unor produse terapeutice inovatoare, care beneficiază de o tehnologie avansată și care tratează durerile, rănile și problemele dermatologice.