B-CURE LASER – POLITICA DE EXPEDIERE 

Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România).

www.b-cure-laser.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Dacă o comandă nu este confirmată în termen de două zile lucrătoare, www.b-cure-laser.ro își rezervă dreptul de a anula această comandă.

Livrarea produselor se face în sistem de curierat door-to-door, prin curier.

Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezența curierului. Dacă există nereguli, înregistrează-le împreună cu curierul într-un proces verbal pe care îl expediezi apoi pe adresa noastră sau îl trimiți pe e-mail la adresa info@b-cure-laser.ro. Vom avea astfel posibilitatea, în această situație neplăcută, de a remedia eventualele probleme apărute în timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

Termenul de livrare este de aproximativ 3-5 de zile calendaristice calculate de la data preluării și acceptării comenzii.

Toate comenzile preluate în zilele de sâmbătă și duminică vor fi procesate începând cu ziua de luni. www.b-cure-laser.ro nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care produsele comandate sunt livrate cu întârziere.

Dacă ai plasat o comandă și n-ai primit e-mail de confirmare, te rugăm să ne telefonezi; este posibil să nu se fi înregistrat corect comanda. Pentru comenzi urgente, te rugăm să confirmi telefonic stocul, în prealabil.

Condiții speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința www.b-cure-laser.ro sau a societății de curierat (condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.). În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări B-Cure Laser te va informa și îți va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării, acceptul sau refuzul noului termen de livrare conducând la livrarea sau anularea comenzii, după caz.

Transferul bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea cumparatorului în locația indicată în comandă (ințelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului).