Testimoniale

Cornel Palade, actor

martie 18, 2020

Petrișor Tănase, maestru bucătar

ianuarie 29, 2020

Mihaela-Jeni Gheorghiu, medic

decembrie 17, 2019

Gabriel Bajenaru, kinetoterapeut

noiembrie 11, 2019

Iulian Gherman, doctor specialist ortoped

noiembrie 6, 2018

Petrică Bulmagă, Federația Română de Arte Marțiale

mai 22, 2020

Delia Iacob, Federația Română de Bob și Sanie

ianuarie 2, 2020

Lotul olimpic feminin de haltere

august 14, 2019

Corneliu Cincu

iunie 15, 2020

Elena Diaconeasa

decembrie 2, 2019

Ruxandra Radu

mai 28, 2020

Lilian Preda

iunie 3, 2020

Eliza Petcu

iulie 9, 2020

Melania Păunescu

noiembrie 12, 2019

Violeta Preda

decembrie 9, 2019

Alexandru Cioc

iulie 9, 2020

Luciana Georgescu

iulie 9, 2020

Mihai Muși

iulie 9, 2020

Luminița Cioltei

iulie 9, 2020

Dr. David Ben-Kiki

august 28, 2019

Dr. Ed Shane

august 26, 2019

Prof. Daniel Reis

august 26, 2019

Prof. Jean Jacque Vatin

august 26, 2019

Stefano Tacconi, fost portar la Juventus

august 26, 2019

Clarisse Agbgnenou, triplă campioană mondială, judo

august 26, 2019

Yarden Jerbi, campioană mondială, judo

august 26, 2019

Philip Landa

august 26, 2019

Malene Niks

august 26, 2019

Cornel Palade – actor

B-Cure Laser este un lucru nou care a aparut in viata mea si pe care l-am primit cu bucurie. Are o fanta de lumina, pe care poti s-o plasezi in locul unde ai articulatiile bolnave. Cu rabdare, aparatul poate sa refaca celule din zona dureroasa si sa amelioreze durerile. Eu l-am folosit si pentru mine a existat o ameliorare vizibila.

Petrisor Tanase® – maestru in arta culinara

Piata din Romania s-a imbogatit cu B-Cure Laser si pot spune ca sunt chiar foarte multumit. Cu ajutorul terapiei laser mi-am rezolvat durerile de spate (lombosciatica), iar atunci cand m-am taiat din neatentie cu un cutit, am aplicat foarte repede acest aparat. Cu B-Cure Laser poti sa redevii tanar in bucataria ta si vei avea toate incheieturile sanatoase. Aveti toata increderea intr-un aparat exceptional. Eu unul m-am facut bine!

Mihaela-Jeni Gheorghiu – medic

In urma cu cateva luni am achizitionat, pentru uz personal, aparatul B-Cure Laser in vederea tratarii unor dureri poliarticulare. Am constatat ca este un aparat eficient si am hotarat sa cumpar un alt produs pentru tatal meu, care are anumite probleme de sanatate. De asemenea, am integrat dispozitivul si in practica mea medicala, incercand sa usurez suferinta pacientilor. Am constatat ca durerile s-au ameliorat, chiar au disparut. B-Cure Laser ofera confort si eficacitate, fiind mult mai eficient decat tratamentul medicamentos.

Gabriel Bajenaru – kinetoterapeut

Recomand sa achizitionati aparatul B-Cure Laser pentru ca el poate fi folosit intr-o gama foarte vasta de afectiuni, precum lombalgiile, contracturile, spondiloza cervicala, gonartroza, sindromul de tunel carpian, escarele si sunt sigur ca poate fi utilizat pentru toata gama de dureri.

Iulian Gherman – doctor specialist ortoped

B-Cure Laser este o metoda alternativa pentru tratarea durerilor de tip inflamator si/sau traumatic. Stim cu totii ca tratamentele farmacologice pentru durere au o serie de efecte secundare. B-Cure Laser emite unde de frecvente joase, ce au capacitatea de a penetra tesutul si de a emite energia necesara pentru refacerea acestuia. Este o metoda sigura de tratare a afectiunilor inflamatorii de la nivelul articulatiilor, coloanei vertebrale, genunchiului, cotului etc.

Petrica Bulmaga – Federatia Romana de Arte Martiale

Aparatul B-Cure Laser a stat 2 luni la Federatia Romana de Arte Martiale (FRAM). Cand am vazut ca un dispozitiv atat de mic poate sa aduca asa multe beneficii, am abordat dintr-o alta perspectiva recuperarea sportiva. Daca noi, inainte, faceam 10 sedinte de fizioterapie, astazi suntem in masura sa folosim un asemenea aparat acasa. Este foarte important ca B-Cure Laser este mobil, usor de folosit, nu trebuie un specialist si, cu un instructaj minim, poate sa-l utilizeze oricine.

Corneliu Cincu – 77 ani

In anul 2000, am avut un accident prin cadere in care au fost implicate aproape toate etajele coloanei vertebrale, in special in zona lombara, unde am avut o fractura si tasari ale discurilor intervertebrale. Utilizez B-Cure Laser aproape zilnic in zonele dureroase. Pentru mine sunt interesante zonele pe traseul nervului sciatic, dar atunci cand apar dureri in articulatii, fie la genunchi, fie la mana, il folosesc negresit. Recomand B-Cure Laser tuturor care au acest tip de durere, in special reumatica. Este exceptional!

Ruxandra Radu – 86 ani

Am reumatism poliarticular, artroza, spondiloza cervico-lombo-dorsala (toata coloana), iar tratamentul pe care l-am facut cu B-Cure Laser mie mi-a dat rezultate bune. M-am bucurat ca pot folosi aparatul acasa; nu pierd timp pe drum, mergand incolo sau incoace… M-a durut intr-o zi foarte rau in palma; l-am pus pe zona respectiva si durerea a disparut. Eu sunt foarte multumita, pe cuvant!

Eliza Petcu – 73 ani

Sufar de afectiuni articulare, artroza, artrita, dureri de glezne, genunchi, degete, maini, coate, spondiloza si sinuzita. Sotul meu este afectat de o artroza generalizata, are diabet si o scadere drastica in greutate. Am cumparat un dispozitiv B-Cure Laser pentru a ne usura suferinta. Folosindu-l zilnic, am observat ca durerile aproape au incetat, articulatiile au inceput sa devina mai flexibile si durerea a incetat. Recomand B-Cure Laser din tot sufletul pentru cei care au dureri reumatice si de alta natura, fiindca este deosebit de eficient si are rezultate foarte bune.

Lilian Preda – 71 ani

Am incercat gelurile care se gasesc in farmacii si nu m-au ajutat cu nimic. Pe urma am mers la medic; mi-a dat tratament, dar nu mi-a folosit. Mi-a schimbat medicamentele din 3 in 3 luni, insa fara nicio imbunatatire. Pe urma am achizitionat aparatul B-Cure Laser, pe care-l recomand pentru ca mie mi-a facut foarte mult bine. Adica, in halul in care eram, dupa 4 ani de chin, in care am avut imbunatatiri periodice si destul de scurte, acum pot sa ma deplasez.