Durerile cervicale

Care sunt cauzele apariției durerilor cervicale? Cum pot fi tratate și care sunt beneficiile utilizării dispozitivelor medicale B-Cure Laser?

Nu realizăm importanța gâtului în rutina zilnică decât atunci când apar durerile.

Durerile cervicale constituie o problemă des întâlnită, iar în ultimii ani, folosirea laserului terapeutic de intensitate joasă a devenit o modalitate populară de tratament la nivel mondial datorită rezultatelor pe care le are.

Aproximativ 70% din populație suferă de dureri cervicale la un moment dat în decursul vieții. Presiunea constantă asupra vertebrelor gâtului ca urmare a conducerii îndelungate, a posturii incorecte în timp ce stai la birou, a aerului condiționat, a ridicării unor greutăți mari și a multor alți factori pot provoca dureri cervicale, de umeri, de brațe și migrene.

Cauze ale durerilor cervicale

Durerile cervicale pot apărea ca o consecință a diverselor tulburări, leziuni și boli. Deteriorarea și vătămarea vertebrelor gâtului ca urmare a unor traumatisme cauzate de mișcări bruște ale capului sau de vreun disc herniat pun presiune pe nervii coloanei și astfel pot apărea durerile.

De asemenea, durerile cervicale pot apărea și din cauza infecțiilor, glandelor limfatice, meningitei și a unor boli, precum fibromialgia, polimialgia sau artrita.

Cum pot fi tratate durerile cervicale?

Durerile cervicale pot fi tratate adeseori prin odihnă, masaj, fizioterapie, exerciții fizice, acupunctură, injecții cu cortizon și unguente.

B-Cure Laser și tratamentul durerilor cervicale

În zilele noastre, numeroși pacienți caută ameliorarea durerilor cervicale prin intermediul laserului terapeutic de intensitate joasă (LLLT).

Cercetările au demonstrat că tehnologia LLLT este eficientă pentru ameliorarea durerilor musculo-scheletale (Bjordal 2003; Marini 2010; Öz 2010) și artritei (Brosseau 2005).

Dr. Roberta Chow, de la Universitatea din Sydney (Australia), a centralizat informațiile de la 16 studii ce au inclus 820 de subiecți, tratați cu laser terapeutic de intensitate joasă pentru durerile cervicale.

Intensitatea durerilor cervicale cronice ale suferinzilor care au urmat tratamentul laser s-a micșorat de patru ori comparativ cu cei care au urmat un tratament placebo.

„Rezultatele obținute prin tehnologia LLLT sunt similare altor modalități de tratament utilizate pe scară largă, cum ar fi medicamentația, a căror efecte secundare sunt frecvente.” (The Lancet)

Se preconizează că durerile cervicale vor reprezenta o problemă medicală importantă în SUA și în alte țări din cauza îmbătrânirii populației. Astfel, este mai degrabă de preferat un tratament natural și fără efecte secundare decât orice altă opțiune.

Un studiu realizat la Universitatea din Parma (Italia) a demonstrat eficacitatea aparatului B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor articulare.

B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor cervicale

B-Cure Laser este singurul dispozitiv medical portabil destinat uzului casnic, care încorporează tehnologia laserului terapeutic de intensitate joasă, similară celei utilizate în clinicile specializate, care acoperă o suprafață de tratament de 4,5 cm² și are capacitate de a pătrunde 4 cm în profunzimea țesutului.

Nu sunt necesare medicamente! Tratamentul este sigur, eficient și ameliorează durerea pe termen lung.

Abilitatea B-Cure Laser de a trata afecțiunile ortopedice și musculare constă în tehnologia laser avansată pe care o încorporează.

Atunci când pui aparatul B-Cure Laser în contact direct cu pielea, permiți energiei să pătrundă în țesuturi. Acest lucru stimulează producția de adenozintrifosfat (ATP), moleculă responsabilă pentru transportul energiei la celule. ATP interacționează și cu diferite biomolecule din interiorul celulelor, asigurând buna funcționare a acestora și stimulând procesele naturale de vindecare a organismului.

Pacienții își tratează durerile ortopedice și musculare prin îmbunătățirea mecanismului de regenerare a celulelor.

Cercetările au demonstrat că utilizarea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor cervicale asigură celulelor mai multă energie, responsabilă pentru menținerea sănătății și a stării generale de bine.

Dintre efectele terapeutice ale tehnologiei LLLT pot fi menționate:

 • creșterea producției de ATP (adenozintrifosfat);
 • îmbunătățirea metabolismului celular;
 • sporirea producției de colagen;
 • favorizarea producției de enzime;
 • îmbunătățirea sintezei proteice;
 • îmbunătățirea circulației sangvine;
 • îmbunătățirea fluxului și drenajului limfatic;
 • diminuarea inflamației.

Toate acestea contribuie la îmbunătățirea capacității naturale de vindecare a organismului, acționând asupra cauzelor principale ale durerilor și contribuind la ameliorarea mai rapidă a lor.

B-Cure Laser este un dispozitiv unic și inovator, care beneficiază de o diodă ce acoperă o suprafață de 4,5 cm², făcând astfel posibil tratamentul ușor, eficient și rapid pentru o mulțime de dureri ortopedice și musculare.

Deși B-Cure Laser poate fi utilizat acasă, eficacitatea lui a fost demonstrată clinic. Terapia este naturală, nu are efecte secundare cunoscute și reprezintă o metodă non-invazivă de tratament.

B-Cure Laser poate fi folosit de oricine, indiferent de vârstă, și nu necesită ochelari și mănuși de protecție în timpul manevrării.

Care sunt avantajele B-Cure Laser?

 • accelerează vindecarea și diminuează durerea cronică;
 • reduce durerea, inflamația și consumul de medicamente;
 • tratament non-invaziv, ce nu presupune intervenție chirurgicală;
 • potrivit pentru toate vârstele;
 • fără efecte secundare;
 • demonstrat clinic;
 • ușor și simplu de folosit acasă.

 

Produsele noastre

  SOLICITĂ INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Introdu datele și te vom contacta cât mai curând posibil

  Datele tale vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate și vor fi folosite exclusiv pentru a-ți oferi informațiile solicitate.
  PROTOCOLUL DE TRATAMENT

  Pune aparatul sub lobul urechii timp de 8 minute.

  Tratează și sub lobul celeilalte urechi, tot pe o durată de 8 minute.

  După ce ai tratat ambii lobi ai urechii, pune dispozitivul de-a lungul coloanei verticale, în zona cervicală, timp de 8 minute.

  Rezultatele pot apărea în decursul câtorva zile.

  Pentru a facilita tratamentul, folosește mânerul flexibil. Stabilizează aparatul și tratează zona dureroasă fără a te mișca, astfel încât unda laser să pătrundă adânc în țesuturi.

  Pentru a obține rezultate optime, repetă tratamentul cel puțin de două ori în fiecare zi.

  Tratează următoarele puncte, timp de 6-8 minute fiecare: pe lungime, de-a lungul vertebrelor

  Pe fiecare parte a gâtului, pe lungime, sub lobul urechii, exact sub osul mandibulei

  Trei (3) puncte dureroase, 18-24 de minute pentru fiecare sesiune de tratament, de 2-4 ori zilnic

  Utilizează mânerul flexibil, pentru a facilita tratamentul și a ajunge în zonele greu accesibile

  Cum tratezi durerile cervicale cu B-Cure Laser?
  RECOMANDĂRI

  Fibromialgia

  Citește mai mult

  Articulația temporomandibulară

  Citește mai mult