Arhive: FAQ

Ce acoperă garanția B-Cure Laser?

Garanția produselor B-Cure Laser acoperă înlocuirea pieselor stricate ca urmare a procesului de fabricație, nu bateria și încărcătorul. În cazul unor defecțiuni, contactează serviciul de clienți la 021/9092.

Trebuie să țin apăsat încontinuu butonul lateral pe toată durata tratamentului?

Nu este nevoie să ții apăsat niciun buton în timpul tratamentului. Pentru ca unda laser să fie activată continuu, întâi apeși butonul lateral, iar în timp ce-l ții apăsat, apeși și butonul rotund din centru, iar apoi ridici degetele de pe ambele butoane. Acum aparatul funcționează pe modul automat, iar tot ce trebuie tu să …

Trebuie să țin apăsat încontinuu butonul lateral pe toată durata tratamentului? Read More »

Cum pot afla punctele dureroase pentru afecțiunea mea?

Pentru fiecare tip de durere există anumite puncte pe care trebuie să aplici aparatul (vezi manualul de instrucțiuni). De asemenea, în cazul în care întâmpini dificultăți în implementarea tratamentului, contactează reprezentanța B-Cure Laser România la numărul de telefon 021/9092 pentru a primi asistență telefonică.

De ce să încep tratamentul cu un minut și jumătate când aș putea cu mai mult?

În cazul în care inflamația este puternică, există posibilitatea de intensificare a durerii dacă începi tratamentul cu mult din prima. Dacă după prima ședință de un minut și jumătate nu simți o sporire a intensității durerii, ulterior poți urma protocolul de tratament de 6 minute per aplicare, de 2 ori pe zi. În cazul în …

De ce să încep tratamentul cu un minut și jumătate când aș putea cu mai mult? Read More »

Cât timp trebuie să treacă de la un tratament la altul?

În cazul durerilor acute, îți recomandăm o perioadă de cel puțin 5 minute de la un tratament la altul. Pentru durerile cronice, protocolul de tratament include 2-3 ședințe zilnice pe o anumită perioadă de timp (în funcție de problema medicală), iar ulterior ori de câte ori simți că durerea reapare. Nu există supradoză!

Ar trebui să mișc aparatul în timpul tratamentului?

Aparatul B-Cure Laser trebuie să stea nemișcat pe punctul dureros, de la începutul timpului de tratament și până la sfârșit. Abia după ce s-a încheiat perioada de tratament pe un punct dureros, dispozitivul poate fi mutat pe alt punct dureros și se reia procedura.

Cum îmi dau seama că acumulatorii sunt descărcați?

Când acumulatorii se descarcă, linia neagră de pe ecran, afișată în dreapta sus, se va diminua. De asemenea, ia în considerare și uzura acumulatorilor, tocmai de aceea ar trebui înlocuiți la o perioadă cuprinsă între 12 și 18 luni. Ai grijă să-i înlocuiești cu acumulatori de tip AAA.

La cât timp trebuie încărcat aparatul?

În mod normal, aparatul B-Cure Laser trebuie încărcat o dată la câteva zile, însă această situație diferă în funcție de cât de mult îl folosești pentru a te trata. O reîncărcare completă a acumulatorilor durează aproximativ 7 ore.